Glad pleisterwerk
Voor een Perfect Egaal Resultaat

Glad pleisterwerk, ook bekend als glad stucwerk, is dé oplossing om bestaande wanden en plafonds in uw ruimtes naadloos en strak te maken. Met behulp van een dunne laag gipsmortel creëren we een vlak oppervlak dat zorgt voor een esthetische transformatie van uw interieur. De pleisterwerklaag heeft een dikte variërend tussen 1 en 6 millimeter, waarbij dikkere afwerklagen worden aangeduid als raapwerk

De variëteit aan Glad stucwerksoorten is enorm en deze diversiteit is merkbaar in de prijsstelling. Bent u op zoek naar een complete uitvlakking en rechtlijnig resultaat? Of verkiest u een dunne laag die het oppervlak glad maakt zonder het recht te trekken?

Het kostenplaatje verschilt aanzienlijk. Voor een zeer dunne stuclaag betaalt u ongeveer 10 euro per vierkante meter. Aan de andere kant, traditioneel glad stucwerk, dat garant staat voor een onberispelijk eindresultaat, kan al snel oplopen tot 20 euro per vierkante meter, of zelfs meer.

Ons team van ervaren stukadoors begrijpt de nuances van glad pleisterwerk en helpt u graag bij het kiezen van de juiste aanpak voor uw project. Of het nu gaat om een totale vernieuwing of een subtiele verandering, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering met oog voor detail. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw ruimtes kunnen transformeren met ons hoogwaardige gladde stucwerk.

Kies voor vakmanschap, precisie en kwaliteit. Kies Stukadoorsbedrijf Mikey Hovemann, uw specialist in glad pleisterwerk!

Stukadoor M. Hovemann

Ik ben Mikey Hovemann. Inmiddels erkend stucadoor actief in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en omstreken. Ik run een NOA gecertificeerd stucadoorsbedrijf waar wij staan voor precisie en vakmanschap. Mijn collega’s en ik kunnen ons goed verplaatsen in een andermans situatie en laten daarom dan ook graag een goed visitekaartje achter!

Bel mij op 06-58992670 of stuur een e-mail naar info@mikeyhovemann.nl

Offerte? 

U kunt het contactformulier gebruiken om vast een paar maten en bijzonderheden door te geven!