Stucwerk Aanbrengen op Wanden en Plafonds
Mikey Hovemann

Stucwerk is een veelgebruikte methode om wanden en plafonds een strakke en naadloze afwerking te geven. Het is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bij Stukadoorsbedrijf Mikey Hovemann hebben we ruime ervaring in het aanbrengen van stucwerk op zowel wanden als plafonds, en we delen graag meer informatie over deze vakmanschap.

Waarom kiezen voor stucwerk?

  • Esthetische pracht:  Stucwerk geeft een glad en uniform oppervlak dat een moderne en verzorgde uitstraling aan elke ruimte geeft.
  • Oneffenheden wegwerken: Oneffenheden en scheuren worden naadloos weggewerkt, waardoor je wanden en plafonds er als nieuw uitzien.
  • Verhoogde duurzaamheid: Goed uitgevoerd stucwerk draagt bij aan de duurzaamheid van muren en plafonds en beschermt tegen vocht en andere invloeden.
  • Ontwerp flexibiliteit: Stucwerk biedt de mogelijkheid om diverse texturen, patronen en afwerkingen te creëren die bij je interieurstijl passen.
 

Stappen van stucwerk aanbrengen

  • Voorbereiding:  De oppervlakken worden grondig gereinigd, en indien nodig, voorbehandeld om een optimale hechting te garanderen.
  • Aanbrengen van de basislaag: Een basislaag, ook bekend als de ‘onderlaag’ of ‘hechtlaag’, wordt aangebracht om een stevige ondergrond te creëren.
  • Afwerklaag: De afwerklaag wordt aangebracht voor de gewenste textuur en afwerking. Hier kun je kiezen voor glad pleisterwerk, sierpleister of andere texturen.
  • Schuren en afwerking: Na droging wordt het stucwerk zorgvuldig geschuurd en eventueel gepolijst voor het gewenste resultaat

Onze toewijding aan kwaliteit

 

Bij Stukadoorsbedrijf Mikey Hovemann streven we naar kwaliteit, vakmanschap en tevreden klanten. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige en professionele uitvoering van het stucwerk, waarbij we de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen gebruiken.

Kies voor vakmanschap en verfijning

 

Of je nu je woning, kantoorruimte of commercieel pand wilt verfraaien, stucwerk aanbrengen op wanden en plafonds is een effectieve manier om een ruimte te transformeren. Neem contact op met Stukadoorsbedrijf Mikey Hovemann voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw interieur kunnen verrijken met onze stucwerkexpertise. Kies voor strakke afwerking en stijl, kies voor ons!

Stukadoor M. Hovemann

Ik ben Mikey Hovemann. Inmiddels erkend stucadoor actief in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en omstreken. Ik run een NOA gecertificeerd stucadoorsbedrijf waar wij staan voor precisie en vakmanschap. Mijn collega’s en ik kunnen ons goed verplaatsen in een andermans situatie en laten daarom dan ook graag een goed visitekaartje achter!

Bel mij op 06-58992670 of stuur een e-mail naar info@mikeyhovemann.nl

Offerte? 

U kunt het contactformulier gebruiken om vast een paar maten en bijzonderheden door te geven!