Stukadoor Gezocht?
Kies voor Vakmanschap en Kwaliteit bij Mikey Hovemann

Ben je op zoek naar een professionele stukadoor die jouw project met precisie en zorg kan uitvoeren? Zoek niet verder! Stukadoorsbedrijf Mikey Hovemann is dé partner waar je op kunt vertrouwen. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, bieden wij stukadoordiensten van topkwaliteit die aan al je eisen voldoen.

Waarom kiezen voor ons?

  • Vakmanschap: Ons team van ervaren stukadoors is bekend om hun vakmanschap en expertise. Wij beheersen verschillende stucwerktechnieken voor naadloze afwerkingen.
  • Kwaliteit: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in ons werk. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken zorgen wij voor duurzame en prachtige resultaten.
  • Maatwerk: Elk project is uniek. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en bieden oplossingen op maat die passen bij je visie.
  • Betrouwbaarheid: Afspraken en deadlines worden altijd nagekomen. Je kunt op ons rekenen voor een vlotte en professionele uitvoering.
  • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar een positieve ervaring, vanaf het eerste contact tot het voltooide project.

Ons aanbod


Of je nu een particulier bent die thuis stucwerk nodig heeft of een professional die een groot project beheert, wij staan voor je klaar. Van glad pleisterwerk tot sierpleister en meer, wij hebben de expertise om aan al je stucwerkbehoeften te voldoen.

Stukadoor gezocht? Neem contact op!


Geef je project de perfecte afwerking met de stucwerkkunst van Mikey Hovemann. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Kies voor vakmanschap, betrouwbaarheid en stijl. Kies voor Mikey Hovemann Stukadoor, jouw partner voor hoogwaardig stucwerk!

Stukadoor M. Hovemann

Ik ben Mikey Hovemann. Inmiddels erkend stucadoor actief in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en omstreken. Ik run een NOA gecertificeerd stucadoorsbedrijf waar wij staan voor precisie en vakmanschap. Mijn collega’s en ik kunnen ons goed verplaatsen in een andermans situatie en laten daarom dan ook graag een goed visitekaartje achter!

Bel mij op 06-58992670 of stuur een e-mail naar info@mikeyhovemann.nl

Offerte? 

U kunt het contactformulier gebruiken om vast een paar maten en bijzonderheden door te geven!