Stukadoorswerk van Uitzonderlijke Kwaliteit

Ons stukadoorswerk gaat verder dan alleen wanden en plafonds glad stucen. Wij bieden een scala aan mogelijkheden om uw interieur te verfraaien en karakter toe te voegen. Naast het creëren van vlekkeloos strakke oppervlakken, kunnen we ook elegante lijsten aanbrengen die een prachtige dimensie aan uw ruimtes toevoegen. Denk aan een verfijnde platte lijst, een sfeervolle kooflijst of een gracieuze perklijst. Voor een weelderige uitstraling kunt u zelfs kiezen voor prachtige ornamenten en rozetten die we met vakmanschap op uw plafond aanbrengen.

Jaren 30 woning of nieuwbouw

 

Of uw woning nu een klassieke jaren 30 stijl heeft of modern en nieuw is, bij Mikey Hovemann staan we garant voor superstrak en glad stucwerk, uitgevoerd met de allerbeste materialen. Onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit wordt weerspiegeld in elk project dat we voltooien. U krijgt niet alleen een prachtig afgewerkt resultaat, maar ook gemoedsrust dankzij onze garantie. Uw gestucte wanden en plafonds zijn namelijk ons visitekaartje, en we streven naar niets minder dan uitmuntendheid.

Wilt u uw interieur een make-over geven met meesterlijk stukadoorswerk? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe wij uw ruimtes kunnen transformeren en een blijvende indruk kunnen achterlaten met onze ongeëvenaarde stukadoorsdiensten.

Kies voor tijdloze klasse, vakmanschap en duurzaamheid. Kies Stukadoorsbedrijf Mikey Hovemann, uw partner in meesterlijk stukadoorswerk.

Stukadoor M. Hovemann

Ik ben Mikey Hovemann. Inmiddels erkend stucadoor actief in de regio Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht en omstreken. Ik run een NOA gecertificeerd stucadoorsbedrijf waar wij staan voor precisie en vakmanschap. Mijn collega’s en ik kunnen ons goed verplaatsen in een andermans situatie en laten daarom dan ook graag een goed visitekaartje achter!

Bel mij op 06-58992670 of stuur een e-mail naar info@mikeyhovemann.nl

Offerte? 

U kunt het contactformulier gebruiken om vast een paar maten en bijzonderheden door te geven!